Fra Harzen til Silkeborg
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 13

Fra Harzen til Silkeborg

Ebikesilkeborg er din eksklusive indgang til elektriske mountainbikeeventyr i Silkeborg og omegn. Som en del af det anerkendte MTB Travels-netværk har vi udvidet vores passion for mountainbiking til at omfatte elektriske MTB-oplevelser.

Vores Historie

Ebikesilkeborg er skabt med inspiration fra vores succesfulde rejse i Harzen. Martin Nørris, grundlæggeren af MTB Travels, fik idéen til at dele denne oplevelse med andre danskere og etablerede dengang MTB Harzen. Efter års dedikeret arbejde og succes i at bringe danske mountainbikeentusiaster til Harzen, har vi udvidet forretning virksomhedsturer og udlejning med elektrisk mountainbikes i Danmark.

Vi hviler ikke på laurbærrene, og vores engagement for at udvikle os som din foretrukne rejsepartner forbliver uændret. Ebikesilkeborg er klar til at udforske skovene sammen med dig.

Vi ses på spor og stier!

Martin Nørris

Ønsker du et skræddersyet tilbud?

+45 30 25 15 42
Mondraker Crafty Udlejning

Lej en E-MTB

Tag på eventyr og udforsk naturen på en helt ny måde! Med vores topmoderne elektriske mountainbikes får du en unik mulighed for at opleve terrænet uden besværet med stejle bakker og udfordrende stier. Vi tilbyder udlejning af lækre E-MTB cykler i 6 timer for 749kr inkl. hjelme, forsikring og pedaler efter ønske. Udlevering starter kl. 9:00 og lejeperioden starter kl. 10:00 og slutter kl. 16:00.

Lej en E-MTB

Skriv til Martin