Fra Harzen til Silkeborg
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 13

Fra Harzen til Silkeborg

Ebikesilkeborg er din eksklusive indgang til elektriske mountainbikeeventyr i Silkeborg og omegn. Som en del af det anerkendte MTB Travels-netværk har vi udvidet vores passion for mountainbiking til at omfatte elektriske MTB-oplevelser.

Vores Historie

Ebikesilkeborg er skabt med inspiration fra vores succesfulde rejse i Harzen. Martin Nørris, grundlæggeren af MTB Travels, fik idéen til at dele denne oplevelse med andre danskere og etablerede dengang MTB Harzen. Efter års dedikeret arbejde og succes i at bringe danske mountainbikeentusiaster til Harzen, har vi udvidet forretning virksomhedsturer og udlejning med elektrisk mountainbikes i Danmark.

Vi hviler ikke på laurbærrene, og vores engagement for at udvikle os som din foretrukne rejsepartner forbliver uændret. Ebikesilkeborg er klar til at udforske skovene sammen med dig.

Vi ses på spor og stier!

Starttidspunkt

01. jan.

Sluttidspunkt

01. jan.

Martin Nørris

Ønsker du et skræddersyet tilbud?

+45 30 25 15 42
Mondraker Crafty Udlejning

Lej en cykel

Uanset om du er til afslappende ture langs søerne, actionfyldte mountainbikeruter i skovene eller familieudflugter, har vi den rette cykel til dig. Vores sortiment inkluderer både elektriske mountainbikes, traditionelle cykler.

Lej en cykel

Skriv til Martin