E-Bike ture i Silkeborg for virksomheder
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 290
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 215
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 201
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 214
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 182
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 279
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 288
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 301
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 15

E-Bike ture i Silkeborg for virksomheder

Tag dine kollegaer eller kunder med på en forfriskende rejse gennem Silkeborgs smukke natur med vores skræddersyede ebiketure. Hos Ebike Silkeborg handler det ikke kun om at cykle; det handler om at skabe mindeværdige øjeblikke og styrke forbindelserne mellem mennesker.

Information

Vi mødes til velkomst og introduktion til e-biken. På turen bliver I taget igennem Silkeborgs smukke natur sammen med vores lokalkendte guider. 

Alt kan lade sig gøre hos EBIKE Silkeborg - hverdage, aftener, weekender eller helligdage. Prisen er fra 695 kr. pr. person uanset om I er 10 eller 60 personer. Prisen inkluderer guide(r) og leje af e-bike. 

Der er ingen fast model for det perfekte arrangement - Lad os ringes ved og få en god snak om mulighederne samt bringe nogle idéer på banen, så vi sammen kan strikke et arrangement sammen som dine kollegaer/kunder sent vil glemme.  

Dét vigtigste

Dét aller vigtigeste hos os er den gode oplevelse i naturen, hyggen før, under og efter turen og ikke mindst at folk trygt og sikkert kommer rundt på e-biken - nogle er helt grønne og andre er eksperter, men alle er velkommen.

DÉN DER HAR DEN BEDSTE TUR, HAR VUNDET

Hvad er inkluderet

 • E-bike MTB
 • Cykelhjelm
 • Drikkeflaske med vand
 • Guide(r) / instruktør(er)
 • Cykelforsikring
 • Mad og drikkevarer efter aftale

Vil du have mere tid på cyklen?

Der er som udgangspunkt afsat 2 timer til cykelturen inkl. pauser, hvor vi cykler ca. 15-25km*, hvis I ønsker mere tid og dermed en længere cykeltur koster det 150 kr pr. person pr. ekstra time. 

*Turene varierer efter vejr, vind, længde på pauser og tekniske færdigheder hos deltagerne.

Tilkøb af mad og drikkevarer

Det er muligt at komme til morgenmad i Virklund, cykle og få frokost. Det er også muligt at komme til frokost og blive til aftensmad. 

Drikkevarer ad libitium

Øl, sodavand, vand og kaffe

65 kr pr. person

Morgenmad

Rundstykker, morgenkage, rugbrød, juice, pålæg mv.

75 kr pr. person

Sandwich fra lokal sandwichbar

75 kr pr. person

Burger fra lokal restaurant

135 kr pr. person

Efter aftale kan vi sørge for buffet, tapas, gourmet mv.

Fra 195 kr pr. person

*Alle priser er plus moms.

Ruter og skovene

Vi holder til i Virklund på NYHØJVEJ 11, 8600 SILKEBORG. Virklund ligger i hjertet af Silkeborgs MTB mekka og vi kender skovene godt, både de officelle og de uofficielle spor. Vi starter ofte stille og roligt ud i Østerskoven, hvor vi bliver dus med cyklen. Efterfølgende kan vi køre mod Vesterskoven for at prøve det officelle spor med Danmarks længste nedkørsel. Det er også muligt at køre i Nordskoven, Juelsø rundt eller til Himmelbjerget - Mulighederne er mange. 

EBIKE Silkeborg Mtbtravels 215
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 229
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 214
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 203

Lokaler

Lokation

Vores lokale i Virklund er designet til at imødekomme behovene for både cykelentusiaster og besøgende. Med moderne værkstedfaciliteter sikrer vi, at vores cykler er i topform, så du kan nyde din MTB-oplevelse til fulde.

Mødefaciliteter

Vi tilbyder et moderne og inspirerende møderum udstyret med 85" fjernsyns. Dette rum er ideelt til møder, præsentationer eller bare en hyggelig stund efter en dag på stierne. Borde og bænke er tilgængelige for op til 60-70 personer.

EBIKE Silkeborg Mtbtravels 270
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 271
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 261

Kaffecorner

Vores faciliteter omfatter en stor kaffemaskine, der sikrer, at du kan nyde en velfortjent kop kaffe. Efter en dag på cyklen er dette det perfekte sted at slappe af og dele oplevelser.

Forfriskninger

Vi har køleskabe fyldt med kolde øl og sodavand, så du kan genopfriske dig selv og fejre dagens bedrifter med dine medcyklister.

Praktiske Detaljer

Der er fri parkering ved bygningen for bekvemmelighed.

Ansvar og forsikring

Ansvarsfraskrivelse

 • Alle ture og aktiviteter med Ebike Silkeborg udføres på eget ansvar.

Almindelig Brug

 • Almindelige brugsridser og punkteringer er undtaget fra omkostninger.

Skader og Vedligeholdelse

 • Kunden hæfter for eventuelle skader på e-cyklen, herunder ridser, knæk eller bøjninger, der kræver udskiftning og overstiger 3.000 kr.
 • Der indgås normalt ingen formel kontrakt, da vores forretning bygger på tillid.

Skadeafhjælpning

 • Ved beskadigelse af en cykel dækker vi op til 3.000 kr., hvilket typisk svarer til almindelige uheld under brug. Eventuelle omkostninger ud over dette beløb skal dækkes af kundens eget forsikringsselskab.

Kontakt og Spørgsmål

 • Vi opfordrer til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Sikkerhed og Forsikring

 • Ebike Silkeborg påtager sig ikke ansvar for ulykker eller skader. Vi anbefaler, at du gennemgår din egen forsikringsdækning inden turen.

Starttidspunkt

01. jan.

Sluttidspunkt

01. jan.

Fra

695KR.

Inkl. guider.

Martin Nørris

Ønsker du et skræddersyet tilbud?

+45 30 25 15 42
Mondraker Crafty Udlejning

Lej en cykel

Uanset om du er til afslappende ture langs søerne, actionfyldte mountainbikeruter i skovene eller familieudflugter, har vi den rette cykel til dig. Vores sortiment inkluderer både elektriske mountainbikes, traditionelle cykler.

Lej en cykel

Skriv til Martin