Vi kommer til jer med fede E-bike!
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 136
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 149
EBIKE Silkeborg Mtbtravels 160

Vi kommer til jer med fede E-bike!

Vi tilbyder at komme ud til jer med lækre e-bikes, guider og udstyr. Står du som hotel, konferencecenter, virksomhed eller privatperson og skal arrangere jeres næste event så tilbyder vi at komme til jer uanset, hvor det er henne i Danmark.

Information og muligheder

Naturen i Silkeborg er fantastisk, men dét er naturen i den grad også en masse andre steder i Danmark. Vi tilbyder at komme ud til jer med lækre e-bikes, guider og udstyr. Står du som hotel, konferencecenter, virksomhed eller privatperson og skal arrangere jeres næste event så tilbyder vi at komme til jer uanset, hvor det er henne i Danmark.

Vi sørger for hele pakken - I skal blot tænke på, at cykle, være sammen, snakke og hygge jer. 

Priser

Vi arbejder tit og ofte i en pris på omkring 1.000kr pr cykel ved levering afhængig af antal, kørsel mv. Har du en speciel forespørgsel i forhold til mad, færre end 10 cykler, eller måske at bruge cykler som transportmiddel fra et sted til et andet sted, og vi efterfølgende henter cyklerne på ankomststedet så kontakt Martin på +45 30251542 eller martin@ebikesilkeborg.dk

DÉN DER HAR DEN BEDSTE TUR, HAR VUNDET

Dét vigtigste

Dét aller vigtigeste hos os er den gode oplevelse i naturen, hyggen før, under og efter turen og ikke mindst at folk trygt og sikkert kommer rundt på e-biken - nogle er helt grønne og andre er eksperter, men alle er velkommen.

Hvad er inkluderet

 • E-bike MTB
 • Cykelhjelm
 • Drikkeflaske med vand
 • Guide(r) / instruktør(er)
 • Cykelforsikring
 • Mad og drikkevarer efter aftale

Vil du have mere tid på cyklen?

Der er som udgangspunkt afsat 2 timer til cykelturen inkl. pauser, hvor vi cykler ca. 15-25km*, hvis I ønsker mere tid og dermed en længere cykeltur koster det 150 kr pr. person pr. ekstra time. 

*Turene varierer efter vejr, vind, længde på pauser og tekniske færdigheder hos deltagerne.

Ansvar og forsikring

Ansvarsfraskrivelse

 • Alle ture og aktiviteter med Ebike Silkeborg udføres på eget ansvar.

Almindelig Brug

 • Almindelige brugsridser og punkteringer er undtaget fra omkostninger.

Skader og Vedligeholdelse

 • Kunden hæfter for eventuelle skader på e-cyklen, herunder ridser, knæk eller bøjninger, der kræver udskiftning og overstiger 3.000 kr.
 • Der indgås normalt ingen formel kontrakt, da vores forretning bygger på tillid.

Skadeafhjælpning

 • Ved beskadigelse af en cykel dækker vi op til 3.000 kr., hvilket typisk svarer til almindelige uheld under brug. Eventuelle omkostninger ud over dette beløb skal dækkes af kundens eget forsikringsselskab.

Kontakt og Spørgsmål

 • Vi opfordrer til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer.

Sikkerhed og Forsikring

 • Ebike Silkeborg påtager sig ikke ansvar for ulykker eller skader. Vi anbefaler, at du gennemgår din egen forsikringsdækning inden turen.

Starttidspunkt

01. jan.

Sluttidspunkt

01. jan.

Fra

995KR.

Inkl. guider.

Martin Nørris

Ønsker du et skræddersyet tilbud?

+45 30 25 15 42
Mondraker Crafty Udlejning

Lej en cykel

Uanset om du er til afslappende ture langs søerne, actionfyldte mountainbikeruter i skovene eller familieudflugter, har vi den rette cykel til dig. Vores sortiment inkluderer både elektriske mountainbikes, traditionelle cykler.

Lej en cykel

Skriv til Martin